Безсъвестен интригант закла магарето на племенника и го продаде за пържоли

Магарето Марко

Чичото се ядосал на племенника и теглил ножа на невинния Марко

Шуменецът Йонко Ч. на 68 години, преди няколко дни се сдърпал с племенника си и работата почти стигнала до бой. Понеже роднината бил с години по – млад и пъргав, отмъстителният скандалджия решил да си го върне тъпкано, но по друг начин.

Вечерта привел в изпълнение пъкления си план и отмъкнал магарето на 51 годишния Р. Ч. Броени минути след това привел безпомощното животно на закрито и безмилостно го заклал. Само два часа трябвали на сръчния багабонтин да обезкости клепоухото и да разпродаде месото на безценица.

Ето ги и мръвките на Марко

Ограбеният разбрал, че е останал без магаре в петък вечерта и отишъл да се жалва в полицията. Пред ченгетата разказал, че животното е задигнато от двора на собствената му къща, находяща се на ул. „Бели лом” в града. Споделил и за скандала с чичо си, което дало първата улика на детективите.

След като притиснали Йонко до стената на ареста, той без време си признал за грозното деяние. За да не му искат пари разказал как е заклал животното и на кого е продал месото му. Последното не се упоменава в полицейския бюлетин, но врели и кипели професионалисти са категорични, че най – вероятно магарешките мръвки са потънали в машините на някой колбасарски цех.

Виж как магаре пее като Галена:

http://www.youtube.com/watch?v=RwFdc0cFPF0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.