Златка трябва да се жертва и да съобщи на Багата, че става баща

Черната Златка
Черната Златка трябва да каже на Багата, че чака дете

Снощи всички родни медии избухнаха с новината, че настоящата приятелка на Благой Иванов – Любина е бременна. ММА боецът още не знае за радостната новина, а бившата му изгора Златка Димитрова трябва да го просветли.

В 20:00 ч. тази вечер, плеймейтката трябва да отвори нова страница в живота си и да забрави за Багата. Златка има задача, да каже на голямата си любов, че той чака дете от половинката си Любина. Шампиона по бойно самбо няма идея какво става извън къщата, а  новината би трябвало да го зарадва доста. Дали обаче той ще разкрие чувствата си или отново ще остане безмълвен?

Самият Благой каза: „силният човек не показва чувствата си“, но едва ли ще сдържи емоциите си, след като разбере, че ще става баща. На Златка също няма да й е лесно да му поднесе благата вест, но тя се съгласи да изпълни мисията. Само преди няколко дена, плеймейтката написа прощално писмо на Багата, а бъдещето му детенце ще бъде последния пирон в ковчега. Какви ще бъдат реакциите на съквартирантите може да видите довечера от 20 ч. в ефира на Нова ТВ.

Оркестър Брадърите. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.