Райна стана любовница на импотентен чужденец

Райна

Певицата Райна така и не може да извади късмет с мъжете. След драматичната раздяла с дългогодишния партньор и любовник Константин, красивата македонка така и не успя да намери негов достоен заместник, с когото да се разбират и да си уйдисват във всичко.

Последните клюки донесоха, че все пак Райна не е толкова самотна, колкото се пише пред простолюдието от дълги месеци насам. По време на лятната си почивка в Гърция, замечтателната нашенка успяла да оплете в мрежите си тамошен милионер, който наистина лапнал здраво по нея. На видима възраст бил с около двадесет години по – голям и съвсем явно си личало, че е доста заможен.

Райна

Според сведенията на очевидци, човекът наел луксозна къща в София, за да си живеят там с Райна когато е тук, вместо да тичат и да се крият по хотели. Всеки път пристигал с различна кола, но всичките му автомобили били един през друг по – хубави и скъпи. При всяко едно посещение обсипвал певицата с луксозни подаръци, за каквито си мечтае всяка жена.

В цялата тази афера нямало абсолютно нищо лошо, защото все пак Райна е свободна жена и може да се среща с когото си иска. За нейно голямо съжаление обаче, милионерът имал нещо сбъркано в мъжките си функции и практически бил почти импотентен.

За тази негова слабост свидетелствала разкрепостена камериерка, която имала задачата да се грижи за чистотата в наетата от богаташа къща. Прислужничката твърди, че неведнъж се опитвала да му се предложи, но онзи не проявявал никакъв интерес и все си намирал повод да отиде в другата стая.

Съмненията на хитрата камериерка се засилили, когато един път се скрила зад вратата на спалнята, за да подслуша как ще протече сексът между Райна и нейния приятел. Вместо да се чуят силни крясъци и викове, няколкото минути на усамотение преминали в пълна тишина, а накрая певицата изскочила видимо неудовлетворена.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MCvz-sP0vVQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.