Румънеца и Енчев отвориха дискотека в Бургас

Румънеца и Енчев
Румънеца и Енчев откриха новата си дискотека

Хитовите рапъри Румънеца и Енчев също се ориентираха към кръчмарския бизнес и отвориха чист нова дискотека в Бургас. Денс клубът в морският град е изключителен луксозен и модерен, а партито за откриването се превърна във ВИП сбирка.

Сред гостите на рапърите се отличаваха певицата Тони Димитрова, големият Любо Ганев, бившите футболисти Георги Чиликов и Милен Георгиев, Мишо Шамара и много сексапилни миски и модели. Партито е било доста пищно, а Тони Димитрова демонстрира, че знае почти всички парчета на Румънеца и Енчев. Комплексът, който се намира дискотеката,  е стопанисван от екс футболистите на „Нефтохимик“ и за това те са били сред специалните гости.

Рапърите направиха голямо шоу като единия се изживяваше зад диджей пункта, а другия беше водещ на музикалната програма. За напред, Румънеца и Енчев ще се подвизават в новата си придобивка и ще радват своите фенове и гости. Бургас се превърна в един от най-музикалните градове и избора за дискотека точно там, никак не е случаен. Докато столичните собственици на заведения в „Студентски град“ са подложени на голям натиск, в морският град бизнеса бележи огромен успех.

Румънеца и Енчев. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.