Финансова криза удари Миро от „Каризма“

Миро
Миро се чуди на къде да поеме

Един от най-продуктивните български изпълнители – Миро е изпаднал в тежка депресия. Певецът от бившият дует „Каризма“ е закъсал с финансите и положението му ставало все по-тежко.

Според близки на Миро, той е претърпял големи парични загуби покрай своите песни. Чаровният певец изплаща доста солидни наказателни квоти към композитори, а спестяванията му се пресушили след фалита на неговия пиано бар „Бродуей“. Кариерата на „каризматичната“ звезда е в дълбока дупка, а липсата на пари допълнително го депресирала, защото не може да плати за нови хитове.

Другата половинка от „Каризма“ – Галя, също е много зле финансово, като според клюките в момента тя е стриптизьорка в Лондон. Галка има куп дългове в България и споделя съдбата на дуетния си партньор. Преди време се заговори са възраждане на „Каризма“, но Миро категорично отхвърли това твърдение, като обяви, че той няма нужда от подобен PR. Може би самочувствието му е изиграло лоша шега и докато се славеше като най-успешният певец, сега той е на ръба на фалита. Всички факти водят към обединяване на Миро и Галя, но дали това ще се случи за момента можем само да гадаем.

Дует Каризма закъса с пари и хитове. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.