Райна е перфектната жена

Райна

Купищата секси снимки, които Райна публикува в социалката Фейсбук, провокираха мъжките почитатели да забравят за дом и семейство, мечтаейки за морното тяло на разтропаната певица. Момчетата изписаха хиляди думи като коментар под фотосите и счупиха не една или две клавиатури.

Всички обаче бяха единодушни, че Райна съвсем спокойно може да се възприеме като идеалната жена. Възхищенията от заоблените й форми докараха мнозина до бяс, а хиляди тотално полудяха и поискаха да я сграбят в лапите си още в същия момент.

Райна

Самата Райна сподели в профила си, че изключително много се радва на толкова голямо внимание. Истината била, че тя все още не можела да прежали Константин, въпреки че изкара лятната си почивка в компанията на танцьор. След раздялата с Коце, дълго време тя се чувствала като безполезна вещ и наритана хубавица, която никой не иска.

Това признание пък отключи сърцата на дамите, които се показаха съпричастни към болката й. Десетки жени също споделиха за своите проблеми в коментарите под снимките и по този начин, профилът на Райна се превърна в изповедалнята на „ВИП Брадър”.

„Благодаря на всички, които ми помагат да се почувствам истински щастлива и желана. На лошите хора с малки и злобни душици ще кажа само, че колкото и да ме напъват, доникъде няма да стигнат. Не ми е нужно да ме оценява никой, щом имам толкова много верни приятели. Ще оцелея!!!” – написа Райна.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=091rXT1CdO4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.