Анелия се поболя – иска да стане певица на годината

Наближава времето, когато в Пайнер ще дадат приза „Певица на годината” и Анелия отново се е разболяла от притеснение. В началото на януари фолкфурията е силно превъзбудена, но страданието й не идва от любовно вълнение, а от тежки мисли дали най-накрая ще завоюва мечтания приз „Певица на годината“.

Когато наближи церемонията за раздаването на престижните фолкнагради на телевизия „Планета“,  близките до звездата изживявали пълен кошмар от вечната болка на изпълнителката, че точно тя трябва да бъде коронована. Изпълнителката страдала истински, даже болудувала, когато разбирала, че пак са я прескочили и статуетката отива при друга. Мъката и възмущението й били истински, дори се оплаквала от главоболие и депресия.

Истината е, че тя наистина смятала, че е номер едно и винаги била сигурна, че са я ощетили нарочно. Дори не се успокоявала от верните си фенове, които й пишели цели фермани, че класацията е нагласена и призьорките са победели с друго, а не с гласа си.Не я успокоявали и думите – ти си номер едно, не се притеснявай, ние те обичаме. Тя до такава степен се вманиачвала, че дори спирала да яде, а за близките си ставала направо непоносима.

 Тази година тя има юбилей – десет години на сцената и вече е сигурна, че ще я отличат. Дори в стремежа си да блесне сред колежките си, направи клип на гробище и се преоблече като вдовица.Аз няма да му се моля на Митко,  нека се сети сам, че заслужавам, разказвала тя на приятелките си. В момента състоянието й е пълна превъзбуда и желание да направи колкото може повече хубави песни. И да изненада феновте си концерта, както и шефа си. А ако пак не спечели наградата, жална ни майка, охкат близките й.
ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/C_VnXwJWs2U

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.