Гард на Киро Японеца преби човек до смърт заради отнето предимство на пътя

Полиция

Млад човек изпадна в кома, след като черепът му бе счупен на седем места при скандал на пътя заради отнемане на предимство. Нелепият инцидент се разиграл през деня, в района на ул. „Пиротска”.

Близките на потърпевшия са категорични, че побойникът е един от бодигардовете на синовете на Киро Японеца. Веднага след случая започнали да се опитват да им оказват натиск. Виновен за станалото бил именно охранителят, който вместо да се извини за нарушението, изскочил въоръжен с палка и започнал да млати човека.

Кирил Киров - Японеца

Когато станала засечката по време на движение, двамата водачи се изпокарали и слезли от автомобилите, за да се разберат. Нарушителят обаче извадил навярно палка от текстолит и с всичка сила ударил пострадалият Велислав по главата на няколко пъти. Веднага след това избягал от местопрестъплението, но спътниците на пребития успели да запишат номера на автомобила.

Най – интересното в случая обаче е, че свидетелите първо разпознали побойника, но впоследствие оттеглили показанията си. Това разказва братът на потрошения – Кристиян Спасов.

Оказва се, че автор на престъплението е Методи Кирилов, който е личен гард на Януш Киров – един от синовете на Японеца. Закопчан е около двадесет часа след сбиването, а на този етап полицаите са категорични, че събраните доказателства са напълно достатъчни. Оръжието обаче не е намерено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. РАЗРЕШЕТЕ ПРИТЕЖАНИЕ НА ОРЪЖИЕ НА ВСИ4КИ ГРАЖДАНИ И СТРЕЛБА ПРИ САМООТБРАНА – СЛЕЗЕ ЛИ ОТ КОЛАТА ДА СЕ РАЗПРАВЯ ТЕГЛИШ МУ КУРШУМА – ДА НЕ Е СЛИЗАЛ, КВО ТЪРСИ МАЙКА МУ ПРЕД ТВОЯ ПРОЗОРЕЦ ПЪК И СПАЛКА ОТГОРЕ НА ТОВА.САМО ТОВА ЩЕ СПРЕ БАБАИТЛЪКА ПО ПЪТИЩАТА И НЕ САМО ТАМ – КАТО ЗНАЕШ 4Е МОЖЕ ДА ЯДЕШ ОЛОВОТО ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИШ ДАЛИ ДА СЛИЗАШ ДА СЕ РАЗПРАВЯШ ИЛИ ДА МАХНЕШ РЪКА И ДА КАЖЕШ МАЙНАТА МУ КАКВО ТОЛКОВА ЕДНО ЗАСИ4АНЕ И ТО НЕВОЛНО…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.