Наша миска била наркомуле, криела кокаин в бюста си

Силиконовата красавица Мариана Маринова и организаторка на конкурса „Мис Силикон“ най-вероятно пренасяла кокаин, използвана като муле, гръмна журналистическо разследване. Колеги твърдят, че са се добрали до информация, че гаджето й е човекът, наел екипажа на нашия кораб, арестуван в Испания.

Според разследването не само приятелят й Руслан, но и тя участвала в играта. Мариана много често ходела до Венецуела, а с нея бил и Руслан. Трите тона кокаин били поръчани пък от руската мафия, затова сега нашата красавица се върнала от Москва, дни преди да бъде заловен кораба. Най-вероятно да получи нови инструкции, твърди разследването, което пък се позовава на източници от полицията. Самата Мариана изплака преди седмица, че били толкова бедни с Руслан, че едва свързвали двата края. Това никак не се вързва обаче с огромното количество кокаин, спипано на кораба. В Италия съвсем скоро заловиха друга красавица, която беше скрила торбичките с наркотик в огромния си сутиен, разчитайки, че митничарите ще зяпат плътта й, а не какво има под нея.

Напоследък било модерно точно такъв тип красавици да пренасят стоката, тъй като не будели подозрение и зашеметявали проверяващите с формите си. За Мариана също се говорело, че участва в такъв трафик. В момента тя е изключила телефона си и не отговаря на никого. Възможно е и с Руслан да духнат в чужбина, ако са взели аванс за поръчката. Вътрешният министър все още не е коментирал потресаващото журналистическо разкритие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/c8at_b4QSFU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.