Иван Ласкин тотално се освини

Иван Ласкин се е налял стабилно

Освен че в последно време Иван Ласкин се превръща в трън в очите на голяма част от арт гилдията начело с Деси Тенекеджиева и Асен Блатечки, половинката на Алекс Сърчаджиева съвсем се ошишка. За никого не е тайна, че от доста време насам щерката на покойната актриса Пепа Николова гледа не  само детето си От Иван Ласкин, но и самия него, тъй като той се е отдал на сплетни, интриги, здрава храна и спокоен живот.

Алекс с Иван, докато все още си влизаше в дрехите...

Всъщност популярният актьор от край време показваше, че е склонен да трупа килограми, но се поддържаше, откакто обаче в живота му се появи Алекс Сърчаджиева, а вече имат и наследник,  той съвсем  се отпусна. Иван Ласкин обаче не само натрупа незавидно количество килограми за нарицателно време, но успя да покаже на всички и най – лошото от себе си в духовен аспект, в следствие на което остана без почти никакви роли и участия.

Вместо да се вземе в ръце през лятото, Иван Ласкин тотално се е ошишкал и въобще не се и замисля, че с този си външен вид и най  – вече килограми няма да може да си влезе в сценичните костюми и  на малкото постановки, в които играе и се очаква да го видим,  и през новия сезон.

За нула време от любимец Иван Ласкин се превърна в антипатичен образ!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.