Жени Калканджиева в трескава подготовка за рождения ден на сина си

Жени ще се погрижи Жорко да има 1 чудесно парти

Жени Калканджиева за пореден път доказва, че освен абсолютен професионалист във всичко с което се захване, преди всичко е майка за пример. Колежката на Мая Савова от “ Съпругите“ току се завърна от лятната си почивка и заяви, че вече се е захванала с подготовката на тържеството по случай рождения ден на 7 – ми на сина си Жорко.

Жени Калканджиева ще съчетае полезното с приятното

Шефката на “ Визаж“ заяви, че много добре знае, че до най – важният ден в живота на невръстния й малчуган, който ще стане на  3 годинки след броени дни има предостатъчно време, но иска да се заеме отсега, за да е сигурна, че ще подари на Жорко детското парти – мечта.

Освен това бившата Мис България  споделя, че бърза с подготовката за празника на сина си, тъй като той ще се състои в Девин, защото точно на 7 септември  тя ще е жури там, но нищо не пречи да  се съчетае полезното с приятното. Жени Калканджиева заяви още, че вече се е разбрала  с майките на приятелчетата на Жорко да ги доведат в Девин за рождения му ден и вече има концепция, как точно ще изглежда партито му.

Жени Калканджиева – професионалист и майка за пример!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.