Сладурско: И Гущеров на Мария се оказа певец!

Християн Гущеров като малък

След като миналото на милионера Християн Гущеров бе разконспирирано от разследващи журналисти, на всички просто за секунди им се изясни, откъде любовникът на певицата Мария има хъс и желание да ръководи музикалната й кариера.

Оказа се, че Християн бил доста навътре в професията и съвсем доскоро сам се изявявал като соло и бакграунд вокалист. Това обаче ставало в младежките му години, когато богаташът бил част от състава на детската музикална група „Бон-Бон”. Освен че пеел втори глас в хора, той редовно посещавал и уроци по солфеж, за да изгради богата музикална култура.

Когато поотраснал пък започнал да се срамува от пеенето и на практика прекратил. Вместо да къса гласни струни по репетиции и концерти, Гущеров – младши започнал да взема уроци по мениджмънт на музикалната индустрия. По време на курса придобил доста задълбочени знания за успеха в шоубизнеса и решил да си сформира свой отбор от певици. Мария била първата от тях.

Близки до семейството на баща му пък разкриват, че като малък той бил ужасно глезено момченце. В по – късните си години се превърнал в същински темерут и не общувал почти с никой. До известна степен се държал надменно със съучениците си, но затова допринасяла и охраната, която баща му назначил да го варди където и да отиде.

Виж изпълнение на Бон – Бон:

http://www.youtube.com/watch?v=6_LUAOyJO18

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.