Алисия и Теодора се сбили заради Валери Божинов

Алисия и Теодора

Знойните певици Алисия и Теодора, чиято кръвна вражда разпалва въображението на хората от доста време, били скарани заради Валери Божинов. Досегашните версии, че взаимната им непоносимост е заради борбата за слава и пари отпаднаха напълно, след като стана ясно, че Теодора била лудо влюбена във футболиста по времето на връзката му с Алисия.

Валери Божинов

Драматичните събития се развивали преди около три години, още преди бургазлийката Теодора да се засмуче с последното си гадже Ненчо Касъмов. По това време Алисия и Валери били едно щастливо семейство, което гледало с широко отворени очи към светлото бъдеще.

На няколко пъти обаче морската нимфа споделяла пред колежки, че страшно много си пада по играча Божинов и е съгласна на всичко, за да го вкара в леглото си. Сплетниците естествено не пропуснали да докладват на Алисия за мераците на шавливата й колежка, след което първата поискала обяснение.

Как точно е протекъл разговора не се знае, но по едно време нещата стигнали до дране. Добре че в близост бил самият Валерко, който без да се двоуми разтървал двете красавици и ги черпил по едно кафе да се успокоят. Оттогава обаче Алисия и Теодора буквално не можели да се дишат и гледали всячески да си навредят една на друга.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nSnxcwLkp6s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.