Професор от Софийския граби тлъсти хонорари. По документи преподавал 5000 часа месечно!- с видео

koruptsia1
Корупция в Софийския университет

Титулувани професори от Юридическия факултет в Софийския университет са на път да разтърсят света с епохалното си откритие, свързано с времето и пространството. Толкова значимо, че Айнщайн като нищо може да се обърне в гроба от завист и яд към себе си, че не се е сетил приживе да прибави това в своята прочута Теория на относителността.

Така например професор Пламен Пантев, който учи наивните студенти как да бранят истината, по ведомост преподава по цели 5000 часа на месец. Ако обаче човек се усъмни в тази цифра и вземе за по-сигурно елката, се оказа, че при 31 дни в месеца / стига да е от дългите/ и 24-часова работа в денонощието могат да отработят само скромните 744 часа. Така според ведомостта на Софийския университет Земята прави пълен оборот около Слънцето за повече от 100 часа. Епохално откритие, нали?

Но няма откритие, което да не е послужило за нещо на човека. Така въпросният професор Пантев, заедно с

Феноменът Проф. Пламен Пантев преподавал на студенти по 5000 часа на месец!
Феноменът Проф. Пламен Пантев преподавал на студенти по 5000 часа на месец!

колегите – също професори, Николай Натов и Орлин Борисов отчитат без да им трепне окото какво са свършили по магистърските програми във факултета. Програми, които естествено се заплащат на преподавателите и до които по разбираеми причини не може да припари никой друг техен колега. Това откритие обаче не е достатъчно за допълнителното възнаграждение, към което се стремят неистово титулуваните преподаватели.

Затова, те използват и други по-банални хватки за източване на университетския бюджет в своя полза. Например, плащат заплата на 80-годишен професор, който дори не се вясва в Алма Матер. Освен че работят до скъсване, въпросните професори преподават и на хора, които или не идват на обучение или въобще не съществуват.alma mater1Всеизвестно е, че в почти всички български висши учебни заведения скандалите и завистта са постоянно присъстващи в ежедневието. А напоследък непрекъснато избухват корупционни скандали. Нека си припомним само за арестуваният преподавател Петкан Илиев от УНСС миналата година. Много студенти по икономика твърдят, че неговото прегрешение – да вкарва срещу добро заплащане нови студенти в университета, е нищо пред това което се вихри с подкупите в УНСС.

Може и да са смешни надписаните хонорари в Юридическия , но професор Николай Натов например е успял да си вдигне чувствително стандарта. Построил си е голяма вила край изкуствено езеро в Пиринско. Нека си живее с мир в нея…Да живее истината и справедливостта!!!… skandalno.net
Виж скандалните далавери на Главен асистент Петкан Илиев в УНСС! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.