Глория върти любов с турски богаташ

Глория лети на крилете на любовта с турски богаташ

Неостаряващата поп – фолк дива Глория може и да се оплаква нон – стоп, че в любовта никак не й върви, но пък като всяка жена не се отказва да търси своето щастие. Глория обаче както всички знаем е пефектционистка във всичко което прави затова и мъжете, с които започва връзка са винаги силни и преуспели, а в последно време и чужденци.

Симона много се разбирала с втория си кандидат татко

Запознати издават, че към момента Гло е завъртяла главата на турски милионер, който е наследник на Мехмет Ефенди или производителя на най – търсеното и скъпо турско кафе в световен мащаб. За да засили и прерасне в нещо голямо летния й флирт фолк певицата е отказала всичките си участия по морето и от около 1 месец се раздава максимално за своя нов любим в своята лятна къща в Слънчев бряг, за която Глория замина още преди началото на сезона.

Близки до звездата издават, че Гло вече не само е запознала Симона със своето ново гадже, но и двамата вече даже доста се разбирали, а самата изпълнителка се допитала до врачка дали това е нейният човек и получила уверението й, че скоро ще мине под венчилото с турския милионер.

Глория отново лети на крилете на любовта!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.