Бившe гадже на Азис опъва певеца Джордан

Ламята и Азис

Поредната хомосексуална афера разбунтува духовете в чалга бизнеса от седмица насам. Бившият любовник на флагмана Азис – Коце Ламята, реши да напомни за себе си и опъна пухкавия и женствен Джордан, който останал повече от доволен. Според запознати с действителното развитие на нещата, мускулестият Коце решил да се присламчи към певеца не поради лични симпатии, а защото получил главната роля в последния му клип.

Работата обаче не станала толкова лесно, защото Ламята все още не можел да забрави преживяванията си с Азис. Напъващият се за своето място под слънцето Джордан пък бил само бледо копие на краля, както на сцената, така и в леглото.

Джордан

Коце издържал стоически повече от месец в името на верността и за това време по никакъв начин не се подал на свалките. Когато обаче му предложили челното място в новия видеоклип и солиден хонорар към него, омекнал и решил да поеме нещата в свои ръце.

Освен това той все още бил бесен на Азо, задето ония го изгонил като бездомно коте от своя живот. По никакъв начин не можел да преглътне отношението на костинбродския славей към любовниците му, което било меко казано неуважително.

„Азис се държеше с мен, сякаш съм най – големият негодник на този свят. А когато се напиеше, ситуацията ставаше буквално неудържима. Обръщаше се към мен с презрителното „кенеф”, искаше да му ближа нещата, въобще беше ужасно. Един път не успях да се сдържа и му треснах два шамара, след което прекратихме връзката” – признава Ламята.

Виж видео с Коце Ламята:

http://www.youtube.com/watch?v=GhdJboZ_plM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.