Младежи от селата заляха интернет с аматьорско порно

Пищна девойка
Сексът на село е модерен

Селският туризъм вече е в нова фаза. Вместо да гледат забележителности и природа, много двойки отиват да правят секс на поляната, а след това пускат скандалните клипчета в интернет.

Хората по малките селца и градове, явно са отегчени от безгрижния живот и също го разнообразяват със оргии и скандални видео записи. Разбира се, няма нищо лошо двойки да правят секс, скандалното в случая е, че повечето клипове плъзнали в интернет пространството, са на непълнолетни младежи, предимно 15-16 годишни. Дали скуката ги предизвиква или просто искат да се изфукат не е ясно, а може би искат и да станат известни. Във Фейсбук се появиха подобни краткотрайни филмчета, но доста бързо бяха премахнати. За това пък по форумите и торентите е пълно с аматьорки видео клипчета.

Според психолози, това явление не е толкова странно. Подрастващото поколение се радва на слаб родителски контрол, а интернет и социалните мрежи подтикват към подобни извращения. Повечето от тийнейджърките го правят, за да прилапат  някой богат чичко  или поне да намажат парцалки от мола или ново телефонче. Тенденцията към порнография бързо нараства и това става доста притеснително, но каквато държавата, такива и хората.

Колко учи масата тийнейджъри. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.