Рекорд! Полицията прибира три пъти млада двойка в Шумен за една нощ

Три пъти за три часа полицейски служители в Шумен прилагали закона срещу момче и момиче в града. Първия път ги спипали да пият бира, седнали върху островчето за кръговото движение, където били опасни за шофьорите и за самите себе си. Поискали им личните карти , но те не си ги носели. Наложило се да ги приберат в районното, за да им установят самоличността, написали им актове след което ги пуснали.

Веднага след това получили сигнал, че момче уринира пред общината, извършвайки неприлични движения. Появили се на мястото и по описание намерили старите си познайници. Момчето твърдяло, че уринирало момичето, а момичето обратното. Пред входа на общината стояла издайническа локвичка. Двамата били прибрани втори път. Девойката си признала, че пишкала тя, но се оправдала, че това станало от стрес, че била в полицията. Ченгетата не се хванали на приказките за стреса и й написали втори акт. Отново двойката била пусната за нови подвизи навън, но полицаите не очаквали, че подвизи наистина ще има.

 Очакванията обаче не се оправдали. Час по-късно получили сигнал, че момче и момиче се бият пред Руския паметник. Момчето нанасяло удари на девойката, а тя от своя страна го ритала в кокалчетата. Патрулът се втурнал към паметника и заварил своите хора на циганско кълбо. Пак ги натоварили на колата и пак ги прибрали в районното. Там двамата изслушали лекция за обществения ред, обещали че ще го спазват и издимили. До сутринта не нарушили реда, може би защото вече били каталясали от подвизи. Според присъствали на единия арест, двамата влюбени били или пияни, или дрогирани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.