Кошмарна България: Лекар преби пациентка в „Бърза помощ“

Лекар преби пациентка във Враца

Докторите в България съвсем освирепяха и напълно затвърдиха репутацията си на кръвожадни и безмилостни търгаши, изсмукващи всяка стотинка от немощните ръце на умиращите. Поредният скандален инцидент с участие на медицинско лице се случи във Враца преди ден и потресе местните граждани.

Пациентка от града под Околчица преживяла истински кошмар в местната болница, когато била атакувана и пребита от бой от … лекар на смяна. Информацията беше потвърдена, а по – късно и официално съобщена от местното звено на вътрешното министерство.

Спешното във Враца

Врачанката Нина Николчева разказала пред разследващите полицаи, че през последния вторник й се наложило да посети центъра за бърза помощ в местната болница, защото баща й се оплаквал от силни болки. Там попаднали на дежурния д-р Стефан Стоянов, който се опитал да отпрати възрастния пациент с мотива, че нищо му няма. Според разказа на потърпевшата, той го потупал зад врата и го пратил да си ходи вкъщи.

Тогава Николчева се опитала да се намеси и заявила, че не иска да загуби баща си поради лекарска грешка. Докторът не чакал да го подканят втори път и без повече приказки фраснал нахалната пациентка с юмрук по главата. След това блъснал и стареца, който се претърколил на земята и си ударил главата в пода.

От управата на болницата естествено първо опитаха да отрекат инцидента, а после заявиха, че врачанката първа налетяла да бие доктора, който бил принуден да окаже яростна съпротива, за да се спаси. Според колеги на бияча, Николчева нахално се овесила на реверите му, докато той се мъчил да се откопчи от нея. Преписката по случая е изпратена в прокуратурата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1D7d7Obi7Nk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ето, затова докторите трябва да се бият. Врачанци какво чакат

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.