Окончателно! Ани Салич заряза Бранко

Ани реши да сложи край на агонията в отношенията си с Бранко

Любовната сапунка Ани Салич –  Бранко май най –  накрая намери своята окончателна и очаквана развръзка.  От  няколко седмици новинарката от Би Ти Ви  се е изнесла от семейното жилище и се е нанесла заедно със сина си Лазар  в лятната си  къща.

Ани Салич дори не се и вясва в столичното си жилище, за да види поне, как  се грижи Бранко Салич за дъщеря им. Водещата  от Би Ти Ви обаче явно е взела окончателно решение относно сложните отношения с  мъжа си, който системно и изневерява с някоя колежка от медията.

Ани се е изнесла заедно със сина си Лазар

По тази причина навярно и колежката на Юксел Кадриев от новините не се вясва в столичния си апартамент, а предпочита да си стои в Рударци, защото едно е да се видят с Бранко в Би Ти Ви  по работа и съвсем друго у дома.

Запознати издават, че  този път Ани  Салич е решила окончателно да скъса отношенията си  с Бранко, а не си  е взела просто кратка почивка от проблемите им. Близки до звездата  издават, че когато е в Би Ти Ви пък за отглеждането на малкия й син, тя  се е доверила на нейна близка съседка в селцето.

Ани Салич сложи край на съвместния си живот с Бранко!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не че ме интересува новината, но хубавото в цялата история е, че вече няма да има по 3,4 патрулки и паяци да вдигат колите от пред блока, когато се прибира мисис новинар 1.:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.