Лейди Гага припада, фенове в истерия, лекари играят хоро!

Лейди Гага

Травмата на Лейди Гага, която певицата получи по време на концерта си в Нова Зеландия, предизвика масова истерия сред феновете и лекарския екип, извършил промивка на раната след края на шоуто.

Почитателите на скандалната изпълнителка изпопадали като зрели круши от притеснение за любимката си, докато докторите почти танцували от щастие, че на тях се е паднала честта да спасяват звезда от световна величина.

Лейди Гага

„На нашия екип бе гласувано огромно доверие, което вярвам, че оправдахме. Наистина, раната не беше сериозна и към момента не може и дума да става за някакви усложнения като мозъчно сътресение например. Бъдете спокойни, Лейди Гага ще е в състояние да продължи турнето си” – фука се шефът на лекарския екип Майкъл Диноке и допълва, че всички от спасителния отряд ще получат извънредни премии по негово разпореждане.

Припомняме, че по време на концерта си в Оукланд, Лейди Гага успя сръчно да се челоса в метален прът и за секунди изгуби съзнание, докато беше на сцената. Тя обаче се показа като мъжко момиче, и вместо да се разлигави като повечето си именити колежки, учтиво се извини на публиката и продължи с подновени сили.

„Искам да се извиня на всички вас, ако съм предъвкала някоя дума. Ако не сте видели, ударих главата си лошо и е напълно възможно да съм припаднала за кратко. Не се притеснявайте, шоуто трябва да продължи” – каза в обръщението си към публиката достойната за уважение Лейди Гага.

Вижте удара по главата на Лейди Гага:

http://www.youtube.com/watch?v=OmBmMD5Arrc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.