Убиецът на Йордан Динов го гръмнал с газов пистолет

Йордан Динов

По време на съдебно заседание по трагедията на Йордан Динов стана ясно, че килърите го думнали с преработен в боен газов пищов. Магистратите решиха да наложат постоянна мярка за неотклонение на сочените за убийци Николай Станков и Кирил Кирилов.

По време на това заседание също така се изясни, че един от свидетелите е променил своите показания поради твърденията, че от мястото на престъплението е видян да се отдалечава бързешком човек с перука. В деня на последното заседание пък въобще никъде не се споменавала перука.

Шествие в памет на убития Йордан Динов

Бизнесменът от Благоевград Йордан Динов беше гръмнат на пъпа на София на четвърти април тази година. Двамата заподозрени за извършване на тежкото престъпление пък бяха закопчани при зрелищна акция преди няколко дни. Те са отдавна познати на полицейската система у нас, осъждани за наркотици и кражби.

Според версията на столичните детективи, прекият убиец е Николай Станков, а Кирилов е бил шофьорът на автомобила, с който са избягали след разстрела. До закопчаването на двойката се стигна, след като следователите изгледаха записи от камери, които заснели маршрута на убития Динов. На всички записи ясно си личала и друга кола, която го е следяла непрекъснато и е била в непосредствена близост до мястото на убийството.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.