Арестуваха дърт педофил от Кюстендил – имал 13-годишна любовница

Кюстендилски ченгета закопчаха 58-годишен мъж, който от година насилвал 13-годишно момиче. Той заплашвал детето, че ще го издаде на родителите му, ако гъкне. Малката изпълнявала всичките му прищевки.

Насилникът намирал жертвите си по телефона. Представял се за по-млад и им определял безобидни срещи. По-късно ги товарел на колата и се гаврел с тях в околностите на града. От 13-годишната си приятелка той поискал да му намери и други момиченца, които да се включат в оргията. Даже си харесал едно 11-годишно и казал на жертвата си да го склони на среща.

Докато постоянната му занимавка си мълчала уплашено, друго от децата се оплакало на родителите си. Те подали жалба в полицията, където униформените близо два месеца установявали самоличността на перверзника. Той признал и че има още деца, с които правил секс, но те сами си го търсели и искали. Давали си телефоните с охота и не се оплаквали. Според децата обаче мъжът си служил с различни заплахи и ги държал в страх. Все още не е изяснено колко голям бил харемът му. Мъжът е задържан под стража с постоянна мярка за неотклонение. За такова престъпление законът предвижда до 6 години затвор. Бащи на малки момичета обаче се заканват, че ако той излезе на свобода, лично ще го кастрират.

 
В трън педофил уби една от жертвите си от дом за сираци. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ahaha za iznasilvane na deca do 6 godini, a za pokazvane na golota po internet pak 6 godini :D ami taka si e .. nakazanie za tiq deto se pokazvat goli :D zakona gi prinujdava da iznasilvat 4e da ne se minat tynko i s edna golota da polu4at kolkoto masov iznasilva4 :X

  2. Познавам Богомил от кв. Колуша съм както и той лично заради него преди около месец най много 2 имах проблем с полиция почти сме стигали до бой познавам и 13 годишната жертва на Боге той е нисък не много дребен но в никакъв случай едър със сива коса, която боядиса черна и е голем боклук ако го видя ще то оставя на място

  3. ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР Е НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.