Йоана Буковска говори на корема си

Йоана Буковска

Актрисата Йоана Буковска дотолкова нямала търпение да стане майка, че вече започнала да си говори с близнаците.

Според нейни близки, всеки ден с огромно удоволствие галела коремчето си и с часове нареждала нежни думи на бебенцата вътре, пеела им песни и пускала нежна музика по стерео уредбата. Това правела защото разбрала, че дори и докато още са в майка си, дечицата обичали да им обръщат внимание.

Йоана Буковска

Йоана научила за това, след като прочела няколко тома специализирана литература, където подробно били описани всички стадии на бременността. Именно от там разбрала, че хлапетата разбират и усещат всичко още в корема на майка си. Това я провокирало ежедневно да провежда задълбочени монолози с тях, да им чете приказки и да им пуска своята любима музика.

Актрисата била дълбоко убедена, че бебетата вече разпознават звуците и когато се родят, ще знаят почти наизуст всички песни и приказки, които сега слушат по волята на Йоана. Бъдещата майка пък се чувствала прекрасно въпреки понаедрялата си фигура и твърдяла, че въобще не се притеснява от промяната в килограмите. Доказателство за това бил факта, че все още придружава любимия си на различни светски мероприятия.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.