Заплашват Азис с побой заради скандалната реклама на парфюм

Азис
Азис в ролята на травестит

Фолк певецът Васил Траянов Боянов, по-познат като Азис, разгневи много хора, предимно родители на малки деца и съвестни граждани, с поредната перверзия, в която участва.

Васко се снима  в скандалната реклама на известната марка „Рефан“. Чалгаджията този път не снима свой извратен клип, който се върти по чалга каналите, а реклама, която се излъчва по националните телевизии. Клипът е потресаващо мръснишки, като Василка кълчи баджаци и прави стойки на друга скандална звезда – Ванко 1. В рекламата, Азис е облечен в доста изрязани панталонки и си развява дупето пред Ванко 1 и двамата статиста. Видеото на рекламата можем да определим само като скандално и гнусно.

Много зрители са възмутени от рекламата и искат СЕМ да вземе някакво отношение. По форумите яростно се оплюва клипчето на Азис, като има и отправени заплахи към него. Свалянето на рекламата от ефир е наложително, защото видеото градничи с брутално порно, а в днешно време децата ни са постоянно пред телевизорите и попиват всичко, което видят. Очакваме съответните органи да вземат мерки и да цензурират или премахнат скандалната реклама.

http://www.youtube.com/watch?v=6tvyfh_dzTM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.