Мара Отварачката ще се облажи с 1млн. лева, ако Християн Гущеров й кръшне

Мария също има своите условия

Поп – фолк дивата Мария засега е само сгодена за милионерския син Християн Гущеров, но вече  е обмислила как да подсигури бъдещето си, пишат колегите от сайта http://hotarena.net/. Както стана ясно, още преди време изпълнителката на “ Завърти се и върви си“ няма нищо против да подпише предбрачен договор, но и тя има своята кауза.

Мария ще иска обезщетение в размер на 1 милион лева от Християн Гущеров в случай, че й изневери и тогава вече може спокойно да си върви.

Мара Отварачката се учи от грешките си

Припомняме ви, че всъщност Мара Отварачката именно тази врътка бе пропуснала да си подсигури при развода си с бившия си мъж Митко Андонов, защото както стана ясно поп – фолк изпълнителката може и да е златотърсачка, но таткото на дъщеря й Марая е въртял любов с настоящата си половинка, която вече е бременна, докато е бил с нея. Явно сексапилното миньонче бързо се учи от грешките си и е заявило на Християн Гущеров, че ще се ожени за него, ако въпросната клауза присъства в предбрачния им договор.

Близки до двойката издават, че милионерския син е толкова влюбен в нея, че е готов всичко да подпише, а сватбата на двамата ще се състои идната година отново заради претенциите на Мара Отварачката, която е адски суеверна, но точната дата още не е известна.

Мария знае, че доверието в любимия трябва да е добре подплатено!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Глупак, да се върже за Марчето като аджамия. Оная и работа да не е златна?

  2. Туфлек с мангизи и гявол жаба,най,реалистичното съчетание!:)))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.