Неповторимо! Депутат шамароса колежки по телевизията! (ВИДЕО)

Депутат наби колежки по телевизията

Депутат – неонацист от гръцката партия „Златна зора” се разправи свирепо със свои колежки от партията на комунистите, по време на директно предаване по телевизията. Разгневен от техни изказвания, народният представител с крайни убеждения метна чаша с вода по едната дама, а другата отнесе три шамара и се разрева.

По време на разговора, невъздържаният Илиас Панагиотарос първо метна чаша пълна с вода, срещу нежната Рена Дуру от социалистически наклонената партия „Сириза”.

Гръцките неонацисти Златна зора

След това, разярен до краен предел, младежът се хвърли върху другата си колежка Лиана Канели от Комунистическата партия в Гърция и я удари три пъти с всичка сила през лицето. Причина за избухването на Илиас били твърдения на дамите, че е участник във въоръжен грабеж, който бил осъществен през 2007 година. От прокуратурата в столицата са наредили парламентаристът да бъде задържан.

В началото на този месец, Илиас Панагиотарос, другият депутат от „Златна зора” Йоанис Вулдис и щерката на партийния лидер Николас Михалолиакос бяха арестувани, по подозрение в побой над емигрант от Пакистан. Тримата по – късно бяха освободени, защото разследващите не можаха да намерят доказателства за участието им в побоя.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=X6h3QgqVZZY

 


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ето навсякъде има всякакви хора и ситуации.Навсякъде има проблеми,но ние в България обичаме да се изживяваме вечно като най-големите страдалци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.