Анонимните удариха сайта на здравното министерство

Анонимните удариха сайта на МНЗ

Хакерите от Anonymous удариха сайта на здравното министерство, който действително спря да работи за малко. В същото време, на сайта на Анонимните България се появи съобщение, в което спецовете критикуват поредните глупави идеи на правителството и конкретно промените в закона за здравното осигуряване, инициирани от новата министърка Десилслава Атанасова.

Анонимните обясняват, че са взели решение да проведат втора атака срещу българското правителство, защото им е омръзнало „никой да не се съобразява с нас”.

Анонимните удариха сайта на МНЗ

Хакерите са отрицателно настроени към задължителните здравни осигуровки при положение, че у нас нивото на медицинско обслужване действително е под всякаква критика и никой не прави нищо, за да озапти поне малко лекарската мафия.

„Не искаме да ни вземат пари за осигуровки, а когато изпаднем в нужда, да ни предлагат обслужване под всякаква критика за съвременните стандарти и да даваме рушвети на всеки лекар. Желанието ни е, когато повикаме линейка тя да дойде навреме. Преди всичко лекарите да разберат, че пациентът на първо място е човек” – гласи част от обръщението.

Анонимните станаха известни, след като атакуваха интернет сайтовете на доста институции от ЕС и този на ЦРУ, като знак на протест срещу АСТА.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ef1baPYnlUk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.