Анелия развява силикон в ново видео

Анелия

Поп – фолк певицата Анелия събра погледите на жадните за красота гърци, докато заснемаше видеоклипа към своята песен „Яко ми действаш”.

Видеото беше реализирано на остров Лефкада. Автори на музиката и текста са съответно Николай Пашев и Йордан Ботев. Режисурата е дело на Станислав Христов – Стенли. а оператор на продукцията е Георги Марков.

Анелия

От щаба на певицата разкриват, че работата в съседна Гърция продължила точно три дни. Естествено, Анелия направила всичко възможно, за да съчетае бизнеса с почивката и помежду другото изкарала и два – три плажа в компанията на мургави типове от острова.

На брега на Йонийско море, нашенската чалга перла показала на комшиите какво значи джам булка и не позволила на нито една съперница да й подлее вода.

Според очакванията на продуцентите от „Пайнер”, клипът ще се завърти в национален ефир пробъбли до края на седмицата и очакванията са, че ще завладее класациите. Според почитатели на хард чалгата, самата песен „Яко ми действаш” вече набира все по – голяма популярност и се утвърждава като един от най – слушаните хитове.

Яко ми действаш предпремиера:

http://www.youtube.com/watch?v=SSkGS9qVTws

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.