Внимание! Шефовете следят служителите си във фейсбук

Шефовете проверят служителите си в мрежата

Отдавна социалните мрежи не са само начин за забавление и с течение на времето тяхната власт и функции все повече нарастват. Последното американско проучване доказва този факт безапелационно. Оказва се, че към момента 60% от началниците наблюдават системно профилите и активността на своите служители във фейсбук.

Внимавайте с постовете си във фейсбук

Самите експерти пък констатират, че най – много до 3 години всички шефове ще съдят за служителите си от постовете им в социалните мрежи. В най  – голяма степен шефовете на големи компании в САЩ проучвали своите работници във фейсбук, за да бъдат сигурни,  че са наели правилния  човек и  че няма да изтече информация от вътрешността към техен конкурент.

В страната на неограничените възможности дори работодателите все по  – често питали за фейсбук профила при провеждане на интервю за работа, за да добият по –  пълна представа за  дадения кандидат. Специалистите съветват хората да бъдат по – внимателни какво публикуват на стените си в мрежата, за да не се окажат на улицата без време  и най  –  добре да направите публикациите си достъпни само за определи хора.

Постовете във фейсбук може да ви излязат солено!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.