Бомба! Подпалиха колата на основен свидетел срещу братя Галеви!

Лидия Павлова

Историята на зловещо – скандалните братя Галеви пое в нова драматична посока, след като тази сутрин стана ясно, че е подпалена колата на един от основните свидетели срещу тях – Лидия Павлова.

Новият развой на нещата хвърли в потрес цяла Дупница и даде пореден повод на местното население да говори, че бизнесмените Ангел Христов и Пламен Галев въобще не са напускали България, както се твърди след изчезването им, а са добре скрити най – вероятно в някое затънтено село, откъдето ръководят операциите срещу основните си противници – управляващите от ГЕРБ.

Братя Галеви

Запаленият автомобил е собственост на синът на свидетелката Лидия Павлова – Иван Павлов. Когато терористичният акт бил извършен, „Ауди” – то на 22 годишния младеж, било паркирано в Дупница, на ул. „Николаевска”. При избухването на пожара са нанесени доста големи щети, а стихията е била преборена след намесата на пожарната команда.

До момента Лидия Павлова на няколко пъти стана жертва на заплахи за живота й и посегателства. На два пъти личният и автомобил беше почупен, а един път някой стреля с въздушна пушка по задното стъкло на семейната кола.

Припомняме, че Павлова работи като журналистка в Дупница и преди около две години, получи наградата на ВАЦ за професионална смелост заради разследванията си срещу братя Галеви. По – късно получи и награда за изключителни заслуги в разследващата журналистика.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-aANcVZTm54

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.