Три ченгета в болница след преследване на пиян шофьор

Ченгета преследваха пиян шофьор

Пиян пенсионер потроши трима столични полицаи и патрулка, по време на бясно преследване с автомобили. Възрастният бандит се държал изключително агресивно и при задържането му оказал яростна съпротива. Изненадващо униформените не се предали и показали завиден хъс при арестуването на злосторника.

Инцидентът се състоял около шест и половина вечерта в петък. Тогава „Форд Фиеста” нацели мантинелата, разделяща булевардите „Христо Ботев” и „Тодор Александров”. Освен това, водачът надънил и друг паркиран наблизо автомобил, докато се опитвал да извършва маневри. След като успял да се измъкне, с бясна скорост отпрашил в неизвестна посока.

Ченгета преследваха пиян шофьор

За нещастие на хулиганина, наблизо било пълно с полицаи, охраняващи абитуриентски бал в гимназия. Те забелязали произшествието и незабавно вдигнали по тревога колегите си. Сигнал подал и изряден водач, който карал колата точно зад извършителя.

Минути след това, патрулна кола започнала преследване на бандита. Първоначално полицаите на няколко пъти се опитали да спрат развилнелия се шофьор, като припуквали със звуков и светлинен сигнал. На кръстовище полицейската кола пресякла пътя на нарушителя, но той показал характер и умишлено се врязал в патрулката. Следствие на удара са пострадали трима служители. В най – тежко състояние е един от тях, който получил комоцио и е оставен за наблюдение в болницата. Другите двама са прегледани и изписани след оказване на първа помощ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GtFDDdr6kQg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.