Ненормално! Баба продаде 12 годишната си внучка за проститутка!

Баба продаде внучката си за проститутка

Възрастна жена от варненското с. Житница е продала внучката си за проститутка във Варна. Шоковата новина излезе на бял свят, след като преди няколко дни невръстното детенце бе спипано да предлага платена любов на околовръстния път в морската столица. Това разказват съседи на семейството в селото.

„Бабата и внучка й живееха сами в къщата, защото майката на детето замина в чужбина да си търси работа. Преди време разбрахме, че детето е изчезнало, но си помислихме, че е заминала при майке си. Сега хич не се и учудваме, че полицаите са го хванали като проститутка” – споделят съселяни на момиченцето.

Баба продаде внучката си за проститутка

От „Закрила на детето” коментират, че точно с това момиченце и семейството му никога не е имало проблеми. До момента не са получавали никакви сигнали, каквито и да било молби за социални помощи или някаква друга подкрепа. Детето е настанено в дом за малолетни, където ще му бъде обърнато специално внимание от психиатър и психолог, които ще му изготвят характеристика.

Когато момиченцето било спипано от полицаите по време на служба разказало, че в началото на месец май е доставила сексуални услуги на 30 годишен мъж от Варна, чието жилище се намирало на ул. „д-р Селемински”. Човекът е задържан, но все още няма данни дали въобще му е гледана промяна в мярката за неотклонение.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=C9_O07jcHng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.