Мара Отварачката отново без френска любов

Мария

Фолк певицата Мария отново остави съпруга си Християн Гущеров на сухо и без френска любов, издадоха близки до младоженеца. Този път причина за фала не са брекетите на челюстите й, а ужасни болки в напомпаните със силикон устни на палавото миньонче.

Преди няколко дни, Мария изпищяла на умряло от силна болка в областта на устните. Веднага отишла на лекар, но медиците само потвърдили притесненията й – болежките са причинени от козметичните корекции, чиито брой вече не знае и самата певица. Както можело да се очаква, интервенциите започнали да дават отражения и сега най – вероятно ще се наложи тотално премахване на всичко излишно от тази област на лицето й.

Мария

Християн обаче за пореден път проявил разбиране и не се подал на подхвърляните от злобари намеци, че Мария чисто и просто го разиграва. Той предпочитал с нея да са добре и казал на всички клюкари да си гледат работата, защото не им влиза в задълженията да разискват интимния му живот.

Мария пък изглеждала силно разочарована когато научила, че ще – не ще, ще трябва да си махне имплантите. Притесненията й идвали най – вече от факта, че естествените й устни били доста безизразни и тя не можела да се понася. Поради това решила да се обърне за помощ към чужди специалисти и дори писала на луксозна козметична клиника в Англия, с надежда да намерят решение на проблема й.

Мара Отварачката ряпа да яде:

http://www.youtube.com/watch?v=WuWFMLV4Tww

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Кристияне, не се лъжо по таз дарта курветина, ами слушай големия Гущер и и бий шута…., колкото по рано, толкова по добре

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.