Джон Траволта ГЕЙ ???

Джон Траволта
Какво става с Джон Траволта?

Доскоро забравеният Джон Траволта е замесен в секс-скандал. Млад мъж, който е масажирал  Траволта е завел дело за сексуален тормоз. Той твърди, че Траволта му е отправял явни сексуални намеци и дори го е опипал. Съдебният иска е за 2 милиона долара и е за нанесени психически травми.

Траволта, който наскро беше привикан в съда, заради смърта на сина си, отхвърли тезата. Според него делото е изфабрикувано. Според физиотерапевтът му обаче, самият Джон Траволта  е разказал как се е издигнал като звезда в киното. Той е трябвало да изпълнява мръсните сексуални фантазии на известни продуценти и режисьори.

Масаж
Рисково ли е да си масажист?

Масажът е бил поръчан онлайн на 16 януари и според потърпевшото момче, холивудската звезда се съблякал още преди масажа. Момчето казва, че е отклонил предложението за секс, но Джони е мастурбирал пред него. В отговор на това, Траволта също ще заведе иск в съда срещу масажиста и адвоката му, на основание че няма доказателства. Адвокатът на звездата, Марти Сингър твърди че на посочената дата Траволта дори не е бил в Лос Анджелис и затова делото е нереално и лъжа

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.