Азис отива на съд ???

Азис на турне в Америка
Азис с проблеми в Ню Йорк

Българката Диляна Николова която живее в Ню Йорк, се закани да съди певеца Азис и организаторите на турнето му. Мъжът на Диляна е бил ударен по главата от албанци, гардове на Азис.

 

Малко след това се е включило и гаджето на Васко, който е бил с него на концерта. Николова е поела инициатива да се срещне с адвокати и да измислят какво обвинение да повдигнат на българският певец. По нейни думи на случката е имало десетки свидетели, които могат да потвърдят.

 

Очевидци на случилото се, разказват за подобен инцидент. След края на въпросният концерт, Азис си тръгва с дългогодишното си гадже Веско, който е озвучител. Тълпата е започнала да ги освирква, след което любимецът на фолк-дивата Василка се  обръща и се изплюва в лицето на един от българските фенове. Това твърди Бончо Петров, който е платил 80 долара и е чакал на вратата близо 2 часа за концерт от 20 минути на Азис.

Хотел Астория в Манхатън
Баровският хотел Астория

 

Самият Азис не е впечатлен от случилото се, дори напротив. След мижавият концерт, изпълняван на плейбек, той си тръгва с лимузина  на родна бизнесдама. Компанията е купонясвала с шампанско в баровската кола, а след това по настояване на костинбродският чалга певец, партито е продължило в луксозния хотел „Астория”, където той е бил настанен за турнето си.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.