Бум на отвлечени расови кучета

Масово отвличат расови кучета

Нов вариант на Наглите атакува четириногите ни приятели. Крадците са се ориентирали много добре в „бизнеса“ и масово отвличат само расови и породисти кучета, които връщат на стопаните им срещу стабилен откуп. Най – много песове са станали жертви на похищенията на бандитите в региона на Пловдив. Последният случай е от преди 2 дни, когато в града под тепетата изчезва бийгъл, за който стопаните получават телефонна оферта, че ще им бъде върнат жив и здрав срещу 5оо лева.

Не всички кучета имат късмета на пловдивския бигъл

За изненада и на самите стопани техният малък приятел е успял да избяга от своите похитители сам. Кучето се връща само без каишка и медальон доста стресирано, но поне без физически наранявания. Не всички кучета обаче имат късмета на пловдивския бийгъл, все по – често расовите песове се прибират у дома само срещу стабилна сума.

Друга доста разпространена практика в последно време на територията на цялата страна е породистите кучета да изчезват и да се връщат при стопаните си,  едва след като те са обявили стабилна награда за тях от минимум 100 до 600 лева. Според запознати в случай, че стопаните на похитеното куче не обявят награда за него, то бива продадено на стабилна цена и така бандитите не оставят труда си без възнаграждение.

Породисти кучета стават жертва на бандити! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.