Затворник изнасилва момче на гарата в Пещера

Затворник изнасили момче

Опасен рецидивист изнасили момче на 16 години близо до автогарата в Пещера. Изродът се гаврил с младежа повече от час, като първо го обезчестил, а след това на свой ред се подложил пред жертвата, за да бъде обладан. Подгоненият от диви страсти затворник извършил деянието посред бял ден, като първо примамил жертвата да отидат малко настрани.

Историята на насилие се разразила в началото на септември 2011 година. Тогава на автогарата в Пещера пристигнал 16 годишният Бойко Цветанов, който отивал при роднини в близко село. До автобуса имало още около час и заради това младежът седнал да изпие едно кафе в откритото барче до спирката.

След няколко минути към него се приближил дребничък ром, който го попитал дали има желание да изкара 5 лева, като му помогне да пренесе два топа с мрежа. Бойко на секундата се отзовал и само попитал дали ще свършат за един час, тъй като тогава щял да потегли автобусът за неговото село. Получил уверения, че всичко ще свърши след няколко минути и повел жертвата си към усамотено място.

Когато се отдалечили достатъчно от хората, бандитът извадил нож и го опрял в ребрата на младежа, като в същото време го стиснал за гушата. Наредил му да върви напред без да се опитва да бяга и понатиснал с острието в ребрата на шокирания Бойко. В този момент започнал кошмарът.

град Пещера

След като го замъкнал под моста на влака, ромът смъкнал гащите на момчето и го изнасилил, като непрекъснато държал ножа до гръкляна му. Крясъците на юношата не били чути от никой, защото там не минавали хора. След като свършил работата, насилникът се избърсал и запалил цигара. Тогава обаче започнал най-големия шок.

Докато Бойко се изправял с мъка, рецидивистът сграбчил пениса му и го сложил в собствената си уста. После станал и наредил на момчето да направи същото, като го задоволи с уста. Накрая, пред широко отворените очи на младежа маниакът събул напълно своите панталони и накарал смаяния Бойко да го обладае анално. Той свършил и това, след което получил позволение да се оправя, за да хване автобуса.

На връщане към гарата, задоволеният насилник постъпил кавалерски, като взел чантата на Бойка, за да му помогнел при изкачването на баира. Когато наближили града, той му върнал багажа и се разделили. Когато се почувствал свободен, Бойко се опитал да звънне в полицията по клетъчния си телефон, но в чантата не намерил своя апарат, а този на бандита.

Затворникът сменил телефоните, за да се оправдае ако го хванат, че всичко е било доброволно и даже си разменили най-добросърдечно апаратите. Той обаче не се поколебал да отмъкне малкото пари на пострадалия, цигарите и зарядното устройство за откраднатия телефон.

Бойко помолил случаен минувач да му услужи и най-после се обадил в полицейското управление. Още при първото описание на злосторника, ченгетата разбрали, че става въпрос за опасния рецидивист Асен Черваров – Чупи. Оказва се, че Чупи е изкарал кажи – речи половината си живот зад решетките, а криминалистите са категорични, че за него престъплението е начин на живот.

Затворник изнасили момче

„Чупи е изключително брутален престъпник. Той е много хитър и комбинативен, винаги е въоръжен с нож. Той и брат му са сред най-опасните хора в района” – разказва следствен работник.

Психолози коментират, че Черваров е класически пример за асоциален тип, за което спомагат естественото му обкръжение и ниското му ниво на интелект. За разлика от останалите роми, той никога не се  е женил, а придобитите в затвора сексуални навици са станали за него нещо напълно нормално и на практика той не осъзнава, че в нормалния свят не може да се живее така. Чупи е осъден на 5 години и четири месеца за изнасилването, но ще лежи общо осем защото има влязла в сила и друга присъда.

Медиците прогнозират, че е напълно възможно Бойко Цветанов да получи отклонения на по – късен етап заради преживения шок. Техните изследвания доказали, че момчето до този момент не страдало от влечение към собствения пол и развитието му е протекло напълно нормално. Никой обаче не може да предскаже какво ще се случи отсега нататък.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=EdhYH_y3SKw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.