Гонзовица към медиите: Ще ви съдя до дупка!

Светлана Василева

Плейбойката Светлана Василева се зарече да търси съдебна отговорност от всяка медия, която посмее да я нарече отново с презрителното название  „Гонзовица”. Това заявила тя неотдавна пред свои авери, които естествено побързали да изкарат по някое безплатно кафе и я издали пред жълтите издания.

„Не ща да ме сързват с когото и да било. Аз съм си Светлана и не ме интересуват никакви Гонзовци или тем подобни. Гошо остана като тъмен облак от миналото, а сега до себе си имам друг човек, който всеки път ми вдига скандали като ме напишат така” – беснеела сексапилната плеймейтка.

Приятелите й обаче контрирали, че ако журналистите я публикуват само с истинското й име, никой няма да знае за кого става въпрос и съответно да прочете статията. На това хубавицата отвърнала, че вече си е достатъчно известна и без Гонзо, когото използвала само като влекач към висините на славата. В крайна сметка тя била категорична:

Светлана Василева

„Едно време се забавлявах, ама вече не ми е добре, като се видя изрисувана по този начин. Всички трябва да разберат, че аз съм жив човек, на когото майка му и баща му са дали имена”

Неукротимата Светлана коментирала и слуховете, че е хвърлила око на опосума Иван Христов и искала да души Ирина Сарачинова, за да се домогне до него. Тя категорично отрече това и заяви, че скандализираният от медиите водещ съвсем не е неин тип и няма никакви намерения да прави от съперницата си „отчаяна съпруга”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RF3WR8o0m28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.