Скандалната заместник – министърка Гергана Павлова – шеф на НЗОК?

Гергана Павлова
Гергана Павлова прокара редица закони, защитаващи интересите на " Софарма"

Миналата седмица Нели Нешева напусна поста си като шеф на Здравната каса. Поводът бяха безумните бонуси на назначената от ГЕРБ Нешева. След освобождаването от длъжността й, се оказа, че има четири кандидатури. Най- вероятната претендетка за поста обаче, е скандалната заместник- министърка на здравеопазването Гергана Павлова.

Госпожа Павлова е прочута с лобистките закони, които прокарва и абсурдните решения, които взема. Обществена тайна е, че министърката бивш мениджър на “ Софарма “ продължава упорито да работи в полза на интересите на бившия си шеф Огнян Донев.
Лекари и аптекари от вече две години са потресени от очевадната политика, която Гергана Павлова провежда.

Огнян Донев
Огнян Донев стана милиардер покрай упоритата работа на своята послушница Павлова!

Тя е назначена на поста си през април 2010 г. и от този момент прави “ Софарма “ безспорен монополист на доставки на лекарства. Шефът на “ октопода“ при лекарствата Огнян Донев пък стана милиардер благодарение на усилената работа на своята послушница – Павлова.
За скандалните закони и решения на заместник- министърката заговори дори и “ Ню Юръп“. Списанието открито показа лицата на “ Софарма “ , като освен Огнян Донев, то посочи и Гергана Павлова. “ Ню Юръп“ уличи бившата мениджърка на “ Софарма “ като основен виновник за превзетия от Донев сектор. Списанието призова ЕС да се справи с абсурдния случай, тъй като той напълно противоречи с европейското законодателство.
Лекарската и аптекарска гилдия също се вдигат на бунт срещу кандидатурата и настояват поръчките на “ Софарма “ чрез Павлова да бъдат прекратени. Специалистите подкрепят твърденията си с тезата, че откакто скандалната Павлова е на тази длъжност, лекарствата са скочили до рекордните 352 процента!
Далаверите на герберската министърка обаче, вече са стигнали до Брюксел и Европейската комисия започна проверки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Толкова е готина че преличащо на ВЪЛК Тая е един голям изрод народа трябва да я бие с камани

  2. Колко се карахте на жената ,че си е дръпнала 12 палки за 1 година .. сега гледайте какво става :) А после ще видим и кого ще съдим(ха-ха) Бойко ли Огито ли Митьо ли??

  3. не съм сигурен кой е за по-голям бой – тая павлова или донев

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.