Последна мода: Сладкиши с тестиси от бик за Св. Валентин

Сладкиш с тестиси от бик е последна мода в Англия

Тази година мачовците по цял свят ще имат възможност да се докажат като истински мъже навръх празника на влюбените Свети Валентин. Те ще могат да сторят това благодарение на нов вид сладкиш, с пълнеж от тестиси на бик.

Първият в света сладкиш – афродизиак е създадена от британеца майстор – готвач Чарли Бигам. Кейкът има претенции, че ще увеличи либидото на партньорите до върховно ниво, чрез сексуално стимулиращите си съставки. Въздействието му било толкова мощно, че властите на острова не поискали да издадат разрешение за продажба, докато на кутията не бил поставен специален стикер, предупреждаващ за възможни смущения в здравословното състояние.

Тестисите на бика са богати на мъжкия полов хормон тестостерон и отдавна се използват в Индия и Китай за увеличаване на мерака за секс. Освен тях, Бигам прибавил и друг силен афродизиак, наречен „Ликьорът на Мама Хуана”, както и даващия живителна сила жен-шен.

Зевс сигурно е ял подобен сладкиш, когато отвлякъл Европа

Майсторът Чарли разказва: „След напрегнатия работен ден, обикновено двойките са твърде изморени, за да приготвят сами празнична трапеза. Поради това ние разработихме романтичната версия на популярния в Британия сладкиш за Свети Валентин, с което се надяваме, че ще намалим стреса за домакините.Тази година им даваме възможност да се оттърват от досадното висене по печката и да осигурят на партньорите си повеще стрелкова мощ за цялата нощ”

Любовният козунак на Чарли Бигам ще бъде пуснат в продажба в навечерието на Свети Валентин. Според предварителни данни,  повече от 23 000 британци вече са дали заяка за своето парче сладкиш.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.