Арабин изнасили студентка в двора на Нов български университет

Студентка от „Нов български университет” е била изнасилена от арабин близо до сградата на учебното заведение. 23 – годишната жертва била нападната от изверга, след като си тръгвала от лекции по тъмно.

Студентката е нападната на метри от входа на университета. Арабинът я блъснал на земята и я завлякъл до по – усамотено място в двора на НБУ. Осветлението около учебното заведение е доста оскъдно. Заради тъмнината и края на учебния ден насилникът се гаврил с момичето цели два часа.

Изнасилвачът е арестуван няколко часа по- късно. Оказало се, че мъжът живее в центъра за бежанци, който се намира близо до сградата на Нов Български университет.

След жестокото деяния студенти признаха, че често има проблеми с обитателите на дома. В центъра за интеграция на бежанци живеят и хора с криминални досието или пък са издирвани в родните им страни. Тези обстоятелства доста притесняват студентите от Нов български, но досега не са взети мерки за разрешаване на проблема.

Жертвата на изнасилването е в тежко психическо състояние. Родителите й пък се оплакаха, че все още не са назначени изследвания за венерически болести. Медицинската експертиза доказва безспорно, че половият акт е причинен насила.

След като се разчу за случая в университета, студентите заявиха, че подготвят протест. Надяват се най – после държавата да вземе мерки и да защити младите хора, които са избрали да останат в България. Засега обаче силните думи и протестът остават само в рамките на фейсбук.

Преди дни избухна бунт в дома за бежанци в Любимец. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това същия бежански център ли е около който се вдигна тупардия за срог режим и бе бит в трамвай негов посетител??

  2. „гаврил с момичето цели два часа“.,и как така никой не чул , нито видял.
    поредната тъпа статия

  3. Vesso, това е СДВНЧ /т.нар. БУСМАНЦИ/ – специален дом за временно настаняване на чужденци /незаконно пребиваващи на територията на България/. А това при НБУ е Регистрационно преимателен център /т.е. общежитие/ към Държавната агенция за бежанците.

    Колкото до статията, доста неиздържана. От пресцентъра на МВР официално обявиха дни след инцидента, че няма задържан, но щом „Скандално“ /пък и не само те/ го откриха веднага – „Изнасилвачът е арестуван няколко часа по- късно. Оказало се, че мъжът живее в центъра за бежанци“, ЕВАЛА за БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.