Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Пеевски и Гешев го удариха!

Борисов заяви, че и той можел да каже: Президента Радев е ортак с Черепа. Заяви го по повод вчерашните думи на Радев, който каза, че премиера е ортак с Пеевски. И сега Борисов си мисли, че е казал нещо хитро и на място, но пиарите му са го излъгали. Нещо повече: ако Радев утре заяви, че освен с Пеевски, Борисов е бил ортак и с Черепа, пак ще е прав. Самият Васил Божков на няколко пъти свидетелства, че е имал множество срещи с финансовия гуру на Борисов Владислав Горанов, който представлявал премиера. Божков се срещал неколкократно и със самия премиер.

Показа документ, че е изтеглил в кеш 67 млн лева, които е дал на Горанов да занесе на Борисов. Пет години Владислав Горанов си е затварял очите за таксите, които Божков трябвало да плати за хазарта. Загубите за държавата от това са около 500 милиона. Горанов като финансов министър е ръководил и отговарял за Комисията по хазарта. Пряк шеф на Горанов е бил Борисов. ДАНС и МВР са пряко подчинени на Борисов. От тия ведомства никой не е подал към Борисов нито един сигнал какво се случва с таксите в хазарта. Явор Колев от ГДБОП е бил член на Комисията по хазарта и си е мълчал през всичките тия години. А може и да са подали инфо към Борисов, но последния да е осребрил информацията по познатия начин – звъни на прегрешилия и му иска процент, за да си затвори очите и да унищожи папката.

Дори само тези примери са достатъчни главният прокурор Иван Гешев да излезе от нелегалност и да се заеме с орташките истории на Борисов.

Борисов е бил приятел и ортак с много хора, които след това е прегазвал, помагал е да им се отнеме бизнеса, да бъдат обвинени в какво ли не и дори вкарани в следствения арест и затвора.

Стив Джобс е казал: Един слух става истина в мига, в който бъде официално опроверган.

И вчера Борисов направи точно това. В четвъртък сутринта нахлу като разярен бик на брифинга на Щаба в жалък опит да опровергае казаното от президента в сряда, а именно, че е ортак с Пеевски. По този начин обаче Борисов доказа, че казаното от Президента е вярно. Науката е описала това поведение, когато гузният започва разпалено, превъзбудено и многословно да обяснява нещо, което всъщност иска да отрече. Като лъжецът, който става многословен по тема, която иска да прикрие.

Темата ще продължи, защото тепърва ще се разнищва участието на Борисов в доказания опит на Пеевски да сложи ръка на дяловете на Божков в хазартния бизнес, договорките как Божков да бъде ударен и включването на прокуратурата и Горанов в тази война. Ще е интересно четиво, а за някои участници – доста неприятно. И с последици. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.