Наглост! Евродепутатка от ЕНП поиска в резолюцията за България да пише: „Хазартен Бос финансира протестите в България“ и „двама съветници на Президента са криминално проявени“

Евродепутатът от ЕНП Роберта Мецола е внесла поправки в резолюцията за България. Тя настоява в една от тях да фигурира текст, в който се твърди, че известен български хазартен бос, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, финансира продължаващите 3 месеца протести.

Сред общо 36-те поправки, които целят силно да смекчат острия тон срещу правителството в документа, евродепутатката Мецола предлага текст, в който очевидно визира съветниците на президента Радев Пламен Узунов и Илия Милушев. Той е със следното съдържание:

Евродепутатът от ЕНП Роберта Мецола

„Двама съветници на държавния глава са замесени в криминални действия, а и са били обвинени в незаконно събиране и съхраняване на документи с държавен печат за класифицирана информация, получени незаконно от Държавната агенция „Разузнаване“, както и в участие в криминална конспирация с цел търговия с влияние, като например даване на българско гражданство на руски гражданин“.

В друга искана от Мецола поправка, в която се цитират световни медии с информация за връзки на криминални групировки и държавните власти, Мецола настоява да се добави текста за връзките между разузнавателните служби и съветниците на президента, както и че се приветства решението на българското правителство да изгони дипломати, за които се твърди, че са извършвали военен шпионаж и са събирали класифицирана информация за държавни тайни с намерението да я предадат на трета страна.

Според БНР друга поправка на Мецола гласи, че президентът Радев, който има конституционното задължение да е политически неутрален, е взел директна линия на поведение в опозиция на правителството, поискал е неговата оставка и използва протестите като платформа за своята позиция. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. След това „обсъждане“ в ЕП, ако все още има фенове на този дебилен „съюз“, те или са малоумни или са мазохисти.

    • ЕП прие резолюция, с която:
      – Се заклеймява „езика на омразата“, който български политици използвали срещу ромите. „Езика на омразата“, който български политици използвали срещу „хората с различна сексуална ориентация“. Значително по-голямата от на Запад свобода на словото, защото водела до „основано на пола насилие“. Неприемането на Истанбулската Конвенция. „Дискриминацията срещу хора с различна сексуална ориентация“ по отношение на „човешките им права“, ерго бракове и осиновяване на деца.
      – Легитимира се искането на ОМО Илиниден за регистрация, ерго признаването на македонско малцинство у нас. Както винаги всички тези неща се прокарват зад завесата на някаква консенсусно добра тема, в случая борбата с корупцията. Поздравления на градските демократи за победата на най-гнусния и разбиващ едно общество прогресивизъм и политика на идентичностите.

  2. ЕВРОПЕЙСКА КУРВО МЕЦОЛА ПИСНА НИ ОТ ДЖЕНДЪР ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ АЙСИКТИР НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ ЗА ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ

  3. А за това, че България 11 г се управлява, не не се управлява, а се разграбва от мафиот мАцола мълчи като бит задник. Джендъри, сър.

  4. Боко Тиквата Бай Хуй снася паричка в копанките на тия
    EU-безделници и измекяри и те съответно го крепят!
    Долу ЕС, долу бандитското НАТО и САЩ!

  5. ТЪПА КРАДЛИВА МАЛТИЙСКА КУРВО МЕЦОЛА БЪЛГАРИЯ НАПУСКАМЕ НАТО И ЕС ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА ВИ НА МАФИОТСКОТО БОЙКОВО ПРАВИТЕЛСТВО НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ГЕРБ

  6. Като си дойде в България г-н.Божков да направят от главата му топка за игра на голф!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.