Вербуван! Съдия Миталов, когото САЩ обявиха за Корумпиран, е Подписал Нахлуването на Гешев в Президентството и акцията срещу Илия Златанов от разследването „Седемте джуджета“!

С обвинението в Корупция САЩ са извили ръцете и вербували съдия Андон Миталов да свърши куп незаконни и мръсни поръчки в полза на про-американската управляваща шайка ГЕРБ!

Съдиятa Aндoн Митaлoв, когото преди 5 месеца Държавния департамент на САЩ обяви за „корумпиран“ и „зaмeceн в ceриoзнa кoрупция“ само месец след това е подписал разрешителното на прокуратурата за нахлуване в Президентството. Такива актове за действия по претърсване и изземване се издават от дежурен съдия. И по тая причина практика на прокуратурата е като иска да попадне при конкретен съдия, който да й даде разрешение за някое спорно и полузаконно претърсване, да следи кога същият е дежурен. Тoвa пишe адвокат Грeтa Гaнeвa в прoфилa cи във Fасеbооk.

С обвинението в Корупция САЩ са извили ръцете и вербували съдия Андон Миталов да свърши куп незаконни и мръсни поръчки в полза на про-американската управляваща шайка ГЕРБ

Помните ли акцията по претърсване и изземване в дома на Илия Златанов незабавно след публикуване на разказа му в разследването „Седемте джуджета“ за това, че златото, което е веществено доказателство, било изнесено след манипулация на документи в Спецпрокуратурата и било натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова? А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха разпространени около час преди да влязат „органите“ с кадри и звук, отразяващи полицаи, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на следващия ден прокуратурата разпространи на сайта си, че при акцията в дома на Златанов били намерени монети от златото, при което възникнаха основателни съмнения, че са подхвърлени?

Е, тези скандални и незаконни действия по претърсване и изземване бяха извършени въз основа на съдебен акт от 7 юли, 2020 г.

Да ви кажа ли кой е съдията, подписал съдебния акт на „джуджетата“?

Андон Миталов, познахте!

Нека ви кажа и още нещо:

Такива актове – разрешителни за претърсване и изземване, се издават от дежурен съдия. И по тая причина практиката е като иска прокуратурата да попадне при конкретен съдия, за да получи разрешение за някое спорно и мътно претърсване, тя следи кога е дежурен въпросният съдия.

Съдия Миталов е притиснат и вербуван от Шайката и геополитическият им ментор Вашингтон, за да свърши куп мръсни поръчки в полза на управляващите в България, смята адв. Грета Ганева

Та, в същия този ден 7 юли, 2020 г., е издаден още един съдебен акт – този за претърсване и изземване в Президентството. Наглото и безпрецедентно нахлуване на прокуратурата в президентството е извършено въз основа на съдебен акт от 7 юли, 2020 г., което значи, че е подписан от кой дежурен съдия? Пак познахте – Андон Миталов! Същият, когота само месец преди това Държавният департамент на САЩ и американското посолство в София обявиха за корумпиран. Янките не изнесоха повече подробности, отказаха да представят и каквито и да е доказателства за корупционните схеми, в които е участвал Миталов. Направиха го под благовидния предлог, че Вашингтон не можел да се меси във вътрешните дела на суверенна държава! Нима!?! Българската прокуратура също не представи никакви доказателства за това колко е корумпиран Миталов. И случаят затихна.

На мен тия обвинения ми приличат на външен натиск срещу един магистрат с цел същият да извърши куп незаконни действия в полза на същата тази чужда държава или на тукашната й колониална администрация ГЕРБ. И виждаме, че съдия Андон Миталов месец по-късно ги извършва. Изпълнява мръсната поръчка, за да си няма повече проблеми със САЩ и тукашните им туземни слуги от Шайката ГЕРБ. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ДЪЛЖИ НА ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И ЕС ТЕ КРЕПЯТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ГЕШЕВ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  2. ПИСНА НИ ОТ ДВОЙНИТЕ КУРВЕНСКИ СТАНДАРТИ НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ЕС КАКВА РАБОТА ИМАТ С НЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ БЕЛАРУС А СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НАТО И ЕС ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ТРЕТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ МРАЗИМ МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  3. Наглост! Предствете си че някой нахлуе в дома ви и започне да прави тараш без ваше съгласие. Това е направо престъпление спрямо обикновен гражданин, камо ли за президента.

  4. Ако имаше референдум за влизане в НАТО и ЕС, със сигурност нямаше да бъдем в тях!

  5. Радев, ти сам си виновен че допусна хората на Гешев/Борисов да нахлуят в Президентството. Теб те охраняна цяла рота гвардейци и цяла сюрия бодигардове и терохранитери, които стоят като истукани, издръжката на които се поема от нас данъкоплатците. Защо допусна това? Достатъчно само гвардейците да пратиш отсреща за да приключи агонията на българския народ. Само с приказки и вдигнати юмруци такива типове като Борисов/Гешев не се свалят. Трябват Бастилия, Аврора… Действай Радев. Ние ще те подкрепим!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.