Президентът Радев: Борисов е Напълно Невменяем! Единственият му изход е безусловна Оставка! (С ВИДЕО)

Борисов е напълно невменяем! Единственият му изход е да подава час по-скоро безусловната си оставка! Това заяви днес във Варна президентът Румен Радев. В морската столица държавният ни глава се срещна с протестиращите, които за пореден ден отстояват държавността и свободата в България. „На премиерът Борисов явно не му е достатъчна степента, в която съсипа държавата през последните 10 години и сега иска да му дадем възможност да я досъсипе. Той сега се опитва да държи цялата държава като заложник за собственото си оцеляване. Призовавам всички българи, които милеят за бъдещето на България, да не попадат в „конституционния“ капан на Борисов“, заяви още Радев пред многохилядния протест в центъра на морската столица.

„Целта на Борисов е да спрем да говорим за шкафчета, за корупция, за беззакония… и да забравим, че му искаме оставката. И явно още не разбира, че единственият му изход е да подаде незабавна и безусловна оставка„, категоричен бе президентът.

„Незабавна и безусловна оставка на един парламент, който отдавна е загубил не само политическо доверие и достойнството си, ами излъчи и премиер, който е напълно невменяем. В никакъв случай не трябва да влизаме в капана на Борисов като обсъждаме предложените от него конституционни промени. С това той цели подмяна на дневния ред. А дневният ред е с една единствена точка – оставка – незабавна и безусловна“, подчерта на няколко пъти президентът Румен Радев.

„Виждате какво става в България през последните 40 дни. Българите в много градове у нас и в чужбина скандират „оставка“.

Това управление неистово се страхува от честни избори с машинно гласуване. Затова е това протакане, за това е и тази криза”, каза още държавният глава.

Малко преди пристигането на президента, пред сградата на общината възникна напрежение. Кметът на Варна Иван Портних и областният управител бяха освиркани от протестиращите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. По всичко личи, че с мирните протести ще докажем на света, как се взима кокал – от куче!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.