Какво ново в „Стъклен дом” -видео

Стъклен дом От страниците на „Папарак” научаваме какво ни очаква в новия сезон на сериала „Стъклен дом” . Незаконен син на Димитър Касабов е изненадата, която се появява заедно с новите епизоди.

Стефан Данаилов
Появява се трети син на героя на Стефан Данаилов

Доведеният брат на Камен Касабов обръща тотално представите, както на героите във филма, така и на зрителите пред екраните. Не е ясно още обаче кой актьор ще изиграе ролята на „блудния син”. Можем само да предполагаме, че ще е достатъчно известен и, разбира се, сексапилен. В това са убедени и родните критици, които следят реакциите около сериала. От „Папарак” са убедени още, че дори информацията на източника им да се окаже фалш, след публикуването й тя моментално щяла да бъде „открадната” от сценаристите на филма!

Калин Врачански
Дали тайнственият брат ще открадне народната любов към Калин Врачански

Изданието не за първи път разкрива в аванс късове от сценария на успешния сериал. Скандално, но факт – те се сбъдваха! Ето защо решихме да публикуваме тази новина, вярвайки, че в нея има голям процент достоверност. Разбира се, има и опасения, че сценаристите на сериала ще променят предначертания сюжет, заради това, че е станал публично достояние. Въпреки това, ние ще отразяваме всеки един слух около сериала, за да може феновете му, предварително да си дават мнението в нашия форум, а това от своя страна, да дава насоки на продуцентите.

Калин Врачански за новия трети сезон на „Стъклен дом“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.