Сашо Майонезата позлати поредното си гадже – сървайвърката Ралица

Сашо РалицаАлександър Найденов е джентълмен със стил и се раздаде щедро за поредното си гадже  – сървайвърката Ралица Кирилова.

Брюнетката, която има далечно сходство с Елен Колева по формата на лицето и цвета на косата е спец не само в оцеляването на самотни острови без храна и вода, но и в лова  и хващането с ласо на на заможни нашенци без значение от възрастта им.

Тя така е успяла да завърти главата на майонезения бос, че получава от него каквото си пожелае. Скъпи обеди и вечери, скъпи тоалети, луксозна козметика, бижута и доста по-сериозни подаръци. Тези дни влюбеният бизнесмен й и подарил  луксозно возило за около  30 хилядарки, което тя гордо кара по столичните улици и се фука с него, а мъжете залепват погледи в нея, защото е доста засукана мацка.

Според приятели на Майонезата, връзката им  вече е на такъв етап, че Ралица  се преместила да живее при него. Двамата се познават отдавна, още докато той беше с Елен Колева. Тогава излизаха понякога заедно, но твърдяха, че са само приятели. Явно, откакто Елен е минало, приятелството между двамата е прераснало в крепка дружба, а после е скрепено под завивките.

Свестски клюкари твърдят, че Елен била бясна, че Ралица е заела мястото й и надеждата да си върне обратно Сашо. Други, по-разсъдливи обаче смятат, че Колева истински се е зарадвала на новата занимавка на бившия си, защото след като има друга до себе си, ще спре да я преследва и да й отмъщава с небивали истории по медиите.

Самата Елен също има ново гадже и наскоро го показа на светско литературно четене.

https://youtu.be/YMBYxjF_Pmw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.