Генка Шикерова с поредна рокада, бяга от БТВ

Генка ШикероваГенка Шикерова, чиято дъщеричка Кая  вече е на година и половина , отново се връща на работа и прекъсва майчинството си.

Тя обаче няма да се появи на екран  в bTV, тъй като внезапно се връща в Нова тв. И то не като водещ, а като репортер от мястото на събитието, което го може най-добре.

Договорът на Шикерова с bTV тайно от прожекторите вече бил прекратен, сега се уточнявали дребни  формалности, които са свързани с преместването й.

От Нова тв, както и от bTV   не коментираха за неочаквания трансфер на Генка, а нейният телефон мълчи за журналисти от други медии.

Дали преместването е по желание на репортерката, или е изтекъл договорът й, не е ясно засега. Паметливи помнят, че тя беше тази, която остана на амбразурата в bTV, когато  Анна Цолова и Виктор Николаев неочаквано напуснаха  bTV и започнаха да водят  „Здравей, България“ по Нова тв.

Това стана през есента на 2013 и Шикерова беше спешно преместена да води сутрешния блок заедно с Константин Караджов, без сухи тренировки, без подготовка, направо бе хвърлена в огъня и се справи учудващо добре.

„Генка буквално спаси предаването“, призна  тогава един от шефовете в медията. За отмъщение обаче колата й бе запалена пред дома й, защото на някого не му хареса тя да е на екран. Подпалвачът не бе открит. Година по-късно бе запалена и втората й кола и отново не беше ясно от кого.

Дали преместването е по желание на самата Генка, която се чувства по-добре като репортер, или в Би Ти Ви не й пазят мястото и това я е обидило, Шикерова все още не коментира.

https://youtu.be/6UWckyD7PxM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.