„Женени от пръв поглед“ се оказа новата издънка на Нова

СветлаНай-приятната и неконфликтна женена двойка от социалния експеримент „Женени от пръв поглед“ Стефан и Светла  също се раздели.

Новината се завъртя  в медийното пространство, провокирана от снимки, които Светлето публикува във Фейсбук. Тя е показала, че празнува рождения си ден, обаче в компанията единствено на своите приятелки, а Стефан го няма.

Оказва се, че Светла се е сближила  много и с момичето от другата двойка Гергана, която издържа само десет дни с амбициозния и капризен  Георги.

Двете непрекъснато си обменят различни фрази и закачки в социалната мрежа, които показват, че любовта за тях вече е минало и я чакат пак в бъдеще.

Светлето и Стефан бяха двойката, на която зрителите възлагаха най-много надежди. Те бяха мили, неконфликтни, забавни, компромисни, без задни мисли и удари под кръста. Говори се обаче, че те не успели да останат заедно. На Светла й било много трудно да пътува всеки ден до Перник заради работата си и се изнесла от стерилния дома на автомонтьора, където мивката се мие дори след измиване на зъбите.

„Ако план „А“ не проработи, в азбуката има още букви“, написа тя на стената си във Фейсбук преди дни, което накара много хора да си мислят, че нещо в живота й не е както трябва.

Целият екип от психолози и сексолози, та дори и свещеник, които избираха двойките, удари яко на камък и събра възможно най-неподходящите. Георги се оказа капризен вълк-единак със свои особености в леглото. Той пък написа, че Гергана влизала в червената му спалня и излизала синя оттам. Тя също призна, че той е груб, правел й синини, пред камерата се преструвал на добричък, а в останалото време мълчал, сумтял и непрекъснато й правел напук. На тях не помогна дори семеен консултант, Георги заяви, че жената трябва да му се подчинява, а Гергана каза, че не е от тези, които ще му свирят по лицемерната гайда и го изостави на десетия ден от предаването, губейки хонорара си.

Единствени май засега останаха заедно Наско и Антония и то защото Наско е сираче и позволява тя да се качва на главата му.

Не можете да хванете ей така шест души и да ги ожените и да гледате сеира им, написаха гневни зрители в сайта на Нова телевизия, твърдейки, че бракът е свято нещо и не бива да се подиграват с него, наричайки го социален експеримент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Е, все си мислех, че сме стигнали дъното, но явно още може. Повръща ми се от ужас!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.